Rating: 4.5277777777778 sterren
36 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Marko
3 maanden geleden

Peter en team hebben voor een top ervaring gezorgd bij ons tuin feest begin juni! Een geweldige zonnige dag werd perfect door hun toewijding om alle gasten (ruim 30) door de namiddag en avond heen te blijven verwennen met lekkere drankjes, heerlijke gerechten en uitstekende service! Peter had alles vooraf goed besproken met ons waardoor de dag zelf prima verliep. De gasten waren na afloop dan ook unaniem in hun feedback: wat een top cateraar en aardige vent!

Bram
9 maanden geleden

Perfect.
Heldere afspraken vooraf, keurig op tijd en tot in de puntjes verzorgd. Ook de instructie, mondeling en op papier. Schitterend opgemaakt en het belangrijkst: Het was zeer voldoende en uitstekend van smaak. Ook de kinderen hebben genoten van hun kindermenu. Een aanrader.

Linda Kemeling
9 maanden geleden

Onlangs mogen genieten van een mooi kerstmenu op het werk. Heerlijk eten en alles mooi aangekleed. Echt super, complimenten aan Peter (en Liesbeth)

Luuk Op Heij
9 maanden geleden

Peter heeft gezorgd voor een perfect kerstdiner met in elk gerecht oog voor detail. De aankleding was tevens subliem. Ondanks dat wij last-minute enkele eetwensen hebben doorgegeven, heeft hij gezorgd voor meer dan goede alternatieven. Ik raad Amuseu ten zeerste aan!

Linda Scholten
9 maanden geleden

Peter heeft voor ons het kerstdiner verzorgd op het werk.
Elk gerechtje was een feest voor het oog en een ontdekking qua smaak; heerlijk bij elkaar uitgezocht. Peter en team hartelijk dank hiervoor:-)

Wim Groot Kormelink
9 maanden geleden

Afgelopen woensdag jaarlijkse afsluiting bij VDBR. In afwijking van andere jaren nu een diner op kantoor, een Joyeux Noël Diner verzorgd door Amuseu. Zelfs nu nog loopt bij het lezen van het menu het water in de mond. Op en top verzorgde gerechten met verrassende ingrediënten en echt allemaal heerlijk van smaak. Ook de bediening voldeed aan alle wensen. Geweldig! Inderdaad topklasse!!

Joop en Carla
een jaar geleden

Voor mijn verjaardag wederom een subliem maandmenu
gehad. Nog een attentie erbij van hun 5 jarig- jubileum.
Een magnifieke smaakbelevenis.

Ditta van Eijken
een jaar geleden

Gisteren weer een diner laten verzorgen. Net als de vorige keren, heerlijk gegeten, goed verzorgd. Alles klaar om zo op tafel te zetten. Dat wat warm gemaakt moet worden, staat zo goed beschreven dat kan niet fout gaan.

Marjolein
2 jaar geleden

Het maandmenu geweldig goed verzorgd en super lekker! Wat een mooie manier om zo met een restaurant aan huis mijn vader zijn 81e verjaardag te kunnen vieren. Dankjewel voor de geweldige verzorging!

Frank Roggen
2 jaar geleden

Peter verzorgde een Amuse menu op ons bedrijf na een weekje hard werken. Alles was geweldig verzorgd. Mooie opmaak en bijzonder smakenfestival. Alles was compleet en verzorgd. Een fantastische belevenis! Een echte aanrader en en zeker voor herhaling vatbaar! Superbedankt Peter.

leon
2 jaar geleden

Beste Peter,

Sorry voor onze late reactie. Het was een beetje druk met het afsluiten van het jaar en het opstarten van het nieuwe jaar. Ans en ik willen je enorm bedanken. Je had in september al aangeboden, op ons verzoek, om 4 bijstandsgezinnen met kerst te verassen met een kerstdiner. Gezinnen met kinderen die een moeilijke tijd doormaken en geen mogelijkheden hebben om van kerst een echt feest te maken. Op eerste kerstdag stond je dan daar voor de deur bij die gezinnen met een box gevuld met een 4-gangen menu en kerstcadeautjes voor de kinderen. En dat geheel kosteloos. Je hebt ze een onvergetelijke avond bezorgd. Ze praten er nog steeds over. Wat een lieve geste. Nogmaals: heel erg bedankt.

Groeten, Leon

Familie van Doornmalen
2 jaar geleden

Het novembermenu was heerlijk. Ook fijn dat jullie rekening houden met dieetwensen en allergieën. We willen ook graag reserveren voor kerstmis. Is dat nog mogelijk? We zijn dan weer met 16 personen, waarvan 3 kinderen. Groeten, familie van Doornmalen, Helmond

Liselotte en Joop
2 jaar geleden

Beste Peter,

Wat geweldig! We werden getipt door Sandra en Henk. Het was echt boven verwachting. Wat een leuk idee van jullie om dit zo te verzorgen. Heel anders, persoonlijk, betrokken, enthousiast en natuurlijk...lekker! Alle gerechtjes waren plaatjes. Zien jullie weer in januari. Veel groeten.

Martin en Wendela
2 jaar geleden

We hebben genoten van het heerlijke diner op onze trouwdag! Dank jullie wel! Het was tot in de puntjes verzorgd en zag er smaakvol en feestelijk uit. Voor herhaling vatbaar! Topklasse!

margreet.verkuijlen@telfort.nl
2 jaar geleden

Er is bij ons 'n vork achtergebleven

Ditta van Eijken
2 jaar geleden

Gisteren een diner gegeten van Peter en Leslie. Het was de eerste keer, maar zeker voor herhaling vatbaar. Jamner dat we dat niet eerder hebben gedaan.

Anneke Oerlemans
2 jaar geleden

Lieve Peter en Leslie,
Steeds weer verzorgen jullie een heerlijk avond tafelen met verrassende menu’s! Afgelopen zondag was ook weer erg lekker!
Groet,
Anneke

Karin van den Heuvel
2 jaar geleden

Eerste Paasdag. Van zus Tosca en partner Henk een heerlijk smakelijk, verrukkelijk paas diner aangeboden gekregen. Wederom tot in de perfectie door jullie voorbereid en verzorgd. Wat is het genieten van alle smaken, kleuren, het mooie servies, de prachtige menukaart met gedicht. Heel veel dank en graag tot een volgende keer 🍽

Suzanne van IJzerloo
3 jaar geleden

Beste Peter en Leslie,

Heel hartelijk bedankt voor het heerlijke diner wat jullie voor ons gemaakt hebben. Wij hebben genoten, allemaal.
Alles was heerlijk en keurig verzorgd. De eendenborst was subliem..
Ook wij gaan flinke reclame voor jullie maken en hopen zeker nog een keer terug te komen.

Met vriendelijke groet,

Suzanne van IJzerloo

Abigail & Cavanaugh
3 jaar geleden

Dear guys,

This was not an ordinary delivery. This is 'MAKING PEOPLE HAPPY'.
You came to us, set the table, served a cocktail and showed delicious dishes.
This is not different, this is unique.
Thanks a million!
Abigail & Cavanaugh

Henk en Tosca
3 jaar geleden

Beste Peter en Leslie
Op zondag 17/01/2021 genoten wij van een heerlijk diner aan huis in Geldrop door jullie klaargemaakt en bezorgd.
Hoofdkenmerk: de ene smaakexplosie na de andere, ofwel heerlijk en prachtig vuurwerk.
Welgekozen en smaakvol in elk detail: gerechten, servies, bestek, glazen, uitleg, brochure, tenues, accuratesse en een originele firmanaam met een dubbele betekenis.
We hebben er heerlijk van genoten en het smaakt zeker naar vaker.
Tosca van den Heuvel en Henk Dopper

Karin van den Heuvel
3 jaar geleden

We hebben enorm genoten.
Alles perfect geregeld. Goed verzorgd, goede uitleg, mooi servies en bestek. Wat een heerlijke gerechten. Zoveel mooie smaken en zo makkelijk te serveren en te bereiden.
Klasse. Heel erg bedankt en graag tot ziens.

Marc en jet
3 jaar geleden

Beste Peter en Leslie!
We hebben super genoten van het door jullie bereide heerlijke diner! Alles tot in de puntjes geregeld! Echt top! Zelfs de gepersonaliseerde menukaart, heel leuk gedaan! Zeker voor herhaling vatbaar! Een aanrader! Dank jullie wel voor de heerlijke gezellige diner avond thuis! Tot volgende keer!

Karin & Bart
3 jaar geleden

We hebben wederom genoten van een heerlijk kerstdiner en de bijzondere presentatie ervan. Echt geweldig in vergelijking met de “afhaalmenu’s” van de diverse gerenommeerde restaurants momenteel. We zijn helemaal ontzorgd en hebben heerlijk gegeten !

Janny Vrijhof
3 jaar geleden

Het was dubbel feest om met 2de Kerstdag te mogen genieten van jullie perfecte diner. Het smaakte heerlijk en was uitstekend verzorgd. Dank jullie wel.