Home » Gastenboek
Rating: 4.7826086956522 sterren
23 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Filip appeldoorn
3 maanden geleden

Waanzinnig goed verzorgd Thais diner ter gelegenheid van de gelegenheid van de verjaardag van mijn partner.
We wisten dat ze konden komen, maar dit was boven verwachting!
Bedankt mannen!!!

Fleur Adriaansz
5 maanden geleden

Mijn vader's verjaardag viel in de periode van intelligent lockdown. Hoe konden we het toch een beetje vieren? Mijn broer, ik en mijn beste vriendin kwamen op het idee van een diner aan huis met inachtneming van anderhalve meter. AmuseU heeft het zo goed verzorgd dat van "een beetje vieren" geen sprake meer was: mijn vader voelde zich écht jarig en in het zonnetje gezet. Ondanks dat de restaurants intussen hun deuren weer kunnen openen, was het zo'n succes, dat mijn ouders ons uitgenodigd hebben voor nog een diner aan huis... verzorgd door AmuseU. Dat was gisteren en het was weer verrukkelijk!

Michiel Hazeleger
een jaar geleden

Beste Peter, Leslie & Kirsten,

Hartelijk dank voor jullie uitstekend verzorgde Walking Dinner ter ere van mijn 50ste verjaardag!

Het ontbrak werkelijk aan niets. Leuke en lekkere tafelstukken, prachtige gerechtjes en een geweldige service!

Ik wens jullie heel veel plezier en succes met deze uit de hand gelopen "hobby".

Wat mij betreft een dikke tien!

Michiel

Peter en Nellie Klemans
een jaar geleden

2 Keer mogen genieten van een walking dinner. Gewoonweg top! Persoonlijk, ontzorgd, exclusief en passie: geen woord teveel gezegd. We hebben genoten van de heerlijke gerechten en de prachtige presentatie. Kortom, aanrader voor eenieder!
Vriendelijke groet,
Peter en Nellie

Theo van Horck
een jaar geleden

Twee keer heb ik Peter en Leslie gevraagd een walking diner te organiseren. Beide keren was het een groot succes. Heerlijk gerechten worden geruisloos voorbereid en geserveerd. Zeer goed prijs/kwaliteit verhouding. Absoluut aan te raden om zorgeloos te genieten van een culinair feest. Groet, Theo

Marly Kleeven
een jaar geleden

Heerlijk gegeten ter afsluiting van onze familiedag. Met z'n allen genoten van een geweldig walking diner met Peter en Leslie die onopvallend manoeuvrerend tussen het drukke gezelschap door de heerlijkste gerechten serveerden. Allemaal even smaakvol opgediend. En...niet geheel onbelangrijk; het was allemaal net zo verrukkelijk als het eruit zag! Kortom, als je iets bijzonders wilt: AmuseU!

Miriam van Deurssen
een jaar geleden

Onze trouwdag is onvergetelijk geworden dankzij jullie. We hadden het allebei erg druk op die dag en hebben helaas weinig meegekregen van al die mooie hapjes en heerlijke speciale dranken. Van familie, vrienden en kennissen krijgen we nog steeds complimenten te horen over jullie geweldige verzorging en gastvrije onthaal. Daarom geven we dit natuurlijk aan jullie door. Over 10 maanden en 17 dagen zijn Paul en ik precies 1 jaar getrouwd. Dat gaan we in kleine kring thuis vieren met een amusemenu en jullie gaan dat verzorgen. Succes verzekerd! Nogmaals heel erg bedankt.
Paul en Miriam

W.Paulussen
2 jaar geleden

Ons pap en opa werd vorige maand 85 jaar. Hij woont nog steeds zelfstandig en wil altijd zijn verjaardag thuis vieren en zelf verzorgen. Maar wat treffen we elke keer weer aan? Prikkertjes met kaasblokjes, zilveruitje en augurk, gesneden cervelaatworst, chips, pinda’s en smeersels van Johma.
We wilden het nu eens anders. We hebben daarom tegen hem gezegd: deze keer doe je helemaal niets en gaan wij je verrassen. We belden Leslie en Peter en gaven de opdracht om iets lekkers op tafel te plaatsen waar ieder vrijblijvend van kon genieten. Gewoon om te beginnen. Daarna wilden we 6 kleine gerechtjes (koud en warm) die we ‘op onze schoot’ konden eten. Opa hebben wij op deze manier bijzonder verrast. Maar ook wij werden verrast. Wat een mooie verzorging en wat een attente en gastvrije bediening. Opa vond het hoogtepunt toch wel dat kleine pannetje met traditioneel gemaakte hazenpeper. Maar we hebben hem nog nooit die chocolademousse zo gretig zien eten. Beste Leslie en Peter, namens ons en de kleinkinderen, heel erg bedankt voor de geweldige verzorging en super kwaliteit van die mooie hapjes. Dit is echt voor herhaling vatbaar.

Désirée
2 jaar geleden

Een fantastische avond aan het diner bij Peter en Leslie thuis.
Ontvangen met een aperitief, een bijzondere gin/tonic en een heerlijke amuse. Leslie en cocktails is een gouden combi!
Vervolgens heerlijke gerechten, als kleine schilderijtjes opgediend. Tongstrelend en een genot voor het oog.
De avond afgesloten met koffie/thee met cognac of likeur.
We begonnen om 18.30 u en eindigden geheel voldaan pas om 23.45 u.
Zelden zo een ontspannen, gezellige en culinair hoogstaand avondje gehad!
Chapeau!

AmuseU
2 jaar geleden

Beste Desiree en Erik,

Heel erg bedankt voor jullie mooie recensie op onze site.

Het was voor ons echt een eer om de avond te mogen verzorgen. Happy ook om jullie allemaal weer eens te zien.

joppy
2 jaar geleden

Wij kijken terug op een een gezellige, lekkere en goed verzorgde avond in de tuin van Peter & Leslie - de gastheren en koks - die verwennen hoog in hun vaandel hebben staan.

AmuseU
2 jaar geleden

Beste Joppie en Ruud,

Hartelijk dank voor jullie leuke recensie op onze site.

Anne
3 jaar geleden

We wilden onze ouders verrassen met een diner, in hun eigen huis, zonder dat ze dat wisten. We pikten onze ouders op en gingen een uurtje wandelen. In het geheim ging AmuseU de voorbereidingen treffen in huis. Toen we terugkwamen in huis was de eettafel in de woonkamer prachtig opgedekt en versierd met verse bloemen. Er kwam wel een traantje tevoorschijn bij ma want dit had ze dus niet verwacht. AmuseU serveerde daarna een prachtig 4 gangen menu met een bijzonder wijnarragement. Na het dessert volgde nog heerlijke koffie met handgemaakte bonbons en een glas Calvados (het digestief waar pa zo van houdt). Beste Leslie en Peter: heel erg bedankt voor deze geweldige avond waar onze ouders nog steeds over praten. Er zijn 3 woorden die alles samenvatten: Uniek, hartverwarmend en tongstrelend.

AmuseU
2 jaar geleden

Beste Anne,

Hartelijk dank voor de leuke recensie. Wij vonden het fantastisch om dit voor jullie te mogen uitvoeren.

Met vriendelijke groeten,

Peter & Leslie

Margreet en Bauke
3 jaar geleden

Succes! Jammer dat de afstand tot Franeker wat groot is.

Marie-Thérèse Janssen
3 jaar geleden

Vorige week zaterdag was een super geslaagd feest. Mede dankzij AmuseU hebben we kunnen genieten van heerlijke gerechten met bijbehorende drank.
Alles was perfect geregeld.