Home » Gastenboek
Rating: 5 stars
19 votes

Add comment

Comments

W.Paulussen
5 months ago

Ons pap en opa werd vorige maand 85 jaar. Hij woont nog steeds zelfstandig en wil altijd zijn verjaardag thuis vieren en zelf verzorgen. Maar wat treffen we elke keer weer aan? Prikkertjes met kaasblokjes, zilveruitje en augurk, gesneden cervelaatworst, chips, pinda’s en smeersels van Johma.
We wilden het nu eens anders. We hebben daarom tegen hem gezegd: deze keer doe je helemaal niets en gaan wij je verrassen. We belden Leslie en Peter en gaven de opdracht om iets lekkers op tafel te plaatsen waar ieder vrijblijvend van kon genieten. Gewoon om te beginnen. Daarna wilden we 6 kleine gerechtjes (koud en warm) die we ‘op onze schoot’ konden eten. Opa hebben wij op deze manier bijzonder verrast. Maar ook wij werden verrast. Wat een mooie verzorging en wat een attente en gastvrije bediening. Opa vond het hoogtepunt toch wel dat kleine pannetje met traditioneel gemaakte hazenpeper. Maar we hebben hem nog nooit die chocolademousse zo gretig zien eten. Beste Leslie en Peter, namens ons en de kleinkinderen, heel erg bedankt voor de geweldige verzorging en super kwaliteit van die mooie hapjes. Dit is echt voor herhaling vatbaar.

Désirée
a year ago

Een fantastische avond aan het diner bij Peter en Leslie thuis.
Ontvangen met een aperitief, een bijzondere gin/tonic en een heerlijke amuse. Leslie en cocktails is een gouden combi!
Vervolgens heerlijke gerechten, als kleine schilderijtjes opgediend. Tongstrelend en een genot voor het oog.
De avond afgesloten met koffie/thee met cognac of likeur.
We begonnen om 18.30 u en eindigden geheel voldaan pas om 23.45 u.
Zelden zo een ontspannen, gezellige en culinair hoogstaand avondje gehad!
Chapeau!

AmuseU
10 months ago

Beste Desiree en Erik,

Heel erg bedankt voor jullie mooie recensie op onze site.

Het was voor ons echt een eer om de avond te mogen verzorgen. Happy ook om jullie allemaal weer eens te zien.

joppy
a year ago

Wij kijken terug op een een gezellige, lekkere en goed verzorgde avond in de tuin van Peter & Leslie - de gastheren en koks - die verwennen hoog in hun vaandel hebben staan.

AmuseU
10 months ago

Beste Joppie en Ruud,

Hartelijk dank voor jullie leuke recensie op onze site.

Anne
a year ago

We wilden onze ouders verrassen met een diner, in hun eigen huis, zonder dat ze dat wisten. We pikten onze ouders op en gingen een uurtje wandelen. In het geheim ging AmuseU de voorbereidingen treffen in huis. Toen we terugkwamen in huis was de eettafel in de woonkamer prachtig opgedekt en versierd met verse bloemen. Er kwam wel een traantje tevoorschijn bij ma want dit had ze dus niet verwacht. AmuseU serveerde daarna een prachtig 4 gangen menu met een bijzonder wijnarragement. Na het dessert volgde nog heerlijke koffie met handgemaakte bonbons en een glas Calvados (het digestief waar pa zo van houdt). Beste Leslie en Peter: heel erg bedankt voor deze geweldige avond waar onze ouders nog steeds over praten. Er zijn 3 woorden die alles samenvatten: Uniek, hartverwarmend en tongstrelend.

AmuseU
a year ago

Beste Anne,

Hartelijk dank voor de leuke recensie. Wij vonden het fantastisch om dit voor jullie te mogen uitvoeren.

Met vriendelijke groeten,

Peter & Leslie

Margreet en Bauke
a year ago

Succes! Jammer dat de afstand tot Franeker wat groot is.

Marie-Thérèse Janssen
a year ago

Vorige week zaterdag was een super geslaagd feest. Mede dankzij AmuseU hebben we kunnen genieten van heerlijke gerechten met bijbehorende drank.
Alles was perfect geregeld.