Rating: 4.7096774193548 sterren
31 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Joop en Carla
6 maanden geleden

Voor mijn verjaardag wederom een subliem maandmenu
gehad. Nog een attentie erbij van hun 5 jarig- jubileum.
Een magnifieke smaakbelevenis.

Ditta van Eijken
8 maanden geleden

Gisteren weer een diner laten verzorgen. Net als de vorige keren, heerlijk gegeten, goed verzorgd. Alles klaar om zo op tafel te zetten. Dat wat warm gemaakt moet worden, staat zo goed beschreven dat kan niet fout gaan.

Marjolein
9 maanden geleden

Het maandmenu geweldig goed verzorgd en super lekker! Wat een mooie manier om zo met een restaurant aan huis mijn vader zijn 81e verjaardag te kunnen vieren. Dankjewel voor de geweldige verzorging!

Frank Roggen
10 maanden geleden

Peter verzorgde een Amuse menu op ons bedrijf na een weekje hard werken. Alles was geweldig verzorgd. Mooie opmaak en bijzonder smakenfestival. Alles was compleet en verzorgd. Een fantastische belevenis! Een echte aanrader en en zeker voor herhaling vatbaar! Superbedankt Peter.

leon
10 maanden geleden

Beste Peter,

Sorry voor onze late reactie. Het was een beetje druk met het afsluiten van het jaar en het opstarten van het nieuwe jaar. Ans en ik willen je enorm bedanken. Je had in september al aangeboden, op ons verzoek, om 4 bijstandsgezinnen met kerst te verassen met een kerstdiner. Gezinnen met kinderen die een moeilijke tijd doormaken en geen mogelijkheden hebben om van kerst een echt feest te maken. Op eerste kerstdag stond je dan daar voor de deur bij die gezinnen met een box gevuld met een 4-gangen menu en kerstcadeautjes voor de kinderen. En dat geheel kosteloos. Je hebt ze een onvergetelijke avond bezorgd. Ze praten er nog steeds over. Wat een lieve geste. Nogmaals: heel erg bedankt.

Groeten, Leon

Familie van Doornmalen
een jaar geleden

Het novembermenu was heerlijk. Ook fijn dat jullie rekening houden met dieetwensen en allergieën. We willen ook graag reserveren voor kerstmis. Is dat nog mogelijk? We zijn dan weer met 16 personen, waarvan 3 kinderen. Groeten, familie van Doornmalen, Helmond

Liselotte en Joop
een jaar geleden

Beste Peter,

Wat geweldig! We werden getipt door Sandra en Henk. Het was echt boven verwachting. Wat een leuk idee van jullie om dit zo te verzorgen. Heel anders, persoonlijk, betrokken, enthousiast en natuurlijk...lekker! Alle gerechtjes waren plaatjes. Zien jullie weer in januari. Veel groeten.

Martin en Wendela
een jaar geleden

We hebben genoten van het heerlijke diner op onze trouwdag! Dank jullie wel! Het was tot in de puntjes verzorgd en zag er smaakvol en feestelijk uit. Voor herhaling vatbaar! Topklasse!

margreet.verkuijlen@telfort.nl
een jaar geleden

Er is bij ons 'n vork achtergebleven

Ditta van Eijken
2 jaar geleden

Gisteren een diner gegeten van Peter en Leslie. Het was de eerste keer, maar zeker voor herhaling vatbaar. Jamner dat we dat niet eerder hebben gedaan.

Anneke Oerlemans
2 jaar geleden

Lieve Peter en Leslie,
Steeds weer verzorgen jullie een heerlijk avond tafelen met verrassende menu’s! Afgelopen zondag was ook weer erg lekker!
Groet,
Anneke

Karin van den Heuvel
2 jaar geleden

Eerste Paasdag. Van zus Tosca en partner Henk een heerlijk smakelijk, verrukkelijk paas diner aangeboden gekregen. Wederom tot in de perfectie door jullie voorbereid en verzorgd. Wat is het genieten van alle smaken, kleuren, het mooie servies, de prachtige menukaart met gedicht. Heel veel dank en graag tot een volgende keer 🍽

Suzanne van IJzerloo
2 jaar geleden

Beste Peter en Leslie,

Heel hartelijk bedankt voor het heerlijke diner wat jullie voor ons gemaakt hebben. Wij hebben genoten, allemaal.
Alles was heerlijk en keurig verzorgd. De eendenborst was subliem..
Ook wij gaan flinke reclame voor jullie maken en hopen zeker nog een keer terug te komen.

Met vriendelijke groet,

Suzanne van IJzerloo

Abigail & Cavanaugh
2 jaar geleden

Dear guys,

This was not an ordinary delivery. This is 'MAKING PEOPLE HAPPY'.
You came to us, set the table, served a cocktail and showed delicious dishes.
This is not different, this is unique.
Thanks a million!
Abigail & Cavanaugh

Henk en Tosca
2 jaar geleden

Beste Peter en Leslie
Op zondag 17/01/2021 genoten wij van een heerlijk diner aan huis in Geldrop door jullie klaargemaakt en bezorgd.
Hoofdkenmerk: de ene smaakexplosie na de andere, ofwel heerlijk en prachtig vuurwerk.
Welgekozen en smaakvol in elk detail: gerechten, servies, bestek, glazen, uitleg, brochure, tenues, accuratesse en een originele firmanaam met een dubbele betekenis.
We hebben er heerlijk van genoten en het smaakt zeker naar vaker.
Tosca van den Heuvel en Henk Dopper

Karin van den Heuvel
2 jaar geleden

We hebben enorm genoten.
Alles perfect geregeld. Goed verzorgd, goede uitleg, mooi servies en bestek. Wat een heerlijke gerechten. Zoveel mooie smaken en zo makkelijk te serveren en te bereiden.
Klasse. Heel erg bedankt en graag tot ziens.

Marc en jet
2 jaar geleden

Beste Peter en Leslie!
We hebben super genoten van het door jullie bereide heerlijke diner! Alles tot in de puntjes geregeld! Echt top! Zelfs de gepersonaliseerde menukaart, heel leuk gedaan! Zeker voor herhaling vatbaar! Een aanrader! Dank jullie wel voor de heerlijke gezellige diner avond thuis! Tot volgende keer!

Karin & Bart
2 jaar geleden

We hebben wederom genoten van een heerlijk kerstdiner en de bijzondere presentatie ervan. Echt geweldig in vergelijking met de “afhaalmenu’s” van de diverse gerenommeerde restaurants momenteel. We zijn helemaal ontzorgd en hebben heerlijk gegeten !

Janny Vrijhof
2 jaar geleden

Het was dubbel feest om met 2de Kerstdag te mogen genieten van jullie perfecte diner. Het smaakte heerlijk en was uitstekend verzorgd. Dank jullie wel.

Monique Van Dorst
2 jaar geleden

We hebben met kerst genoten van jullie kerstmenu.
Het was erg goed verzorgd met heerlijke gerechten .
Ook heel fijn dat we niet hoefde af te wassen.
Heel erg bedankt!!

Hannie en Theo
2 jaar geleden

Beste Peter en Leslie,
Wat hebben we genoten van het uitstekende Kerstdiner.
Tot in de puntjes verzorgd en zelfs naar Schijndel gebracht.
Absoluut voor herhaling vatbaar.
Ga zo door en wij wensen jullie veel klandizie in 2021.

Ruud, Stiny en Mientje
2 jaar geleden

Leslie en Peter, wij hebben opnieuw erg genoten van jullie diner. Heerlijke gerechten met voortreffelijk uitgekiende smaken. Alles tot in de puntjes verzorgd, inclusief de door jullie gedekte tafel met emolumenten en een persoonlijke menukaart. Zonder meer hulde en dank, we melden ons opnieuw in het nieuwe jaar en we zullen jullie aanprijzen in onze kringen.
Onze dank en alvast de beste wensen voor 2021.
Ruud, Stiny, Mientje

Familie van der Leegte
2 jaar geleden

Beste Leslie en Peter,

Wat hebben wij enorm genoten van jullie diners, aan huis bezorgd, in november en december. Sinds de uitbraak van corona in februari hebben wij bij diverse restaurant diners besteld. Zo ontdekten wij Zarzo, de Treeswijkhoeve, Rosario en de Karpendonkse Hoeve als restaurants waar je nu ook kon afhalen. Een enkele restaurant had ook de service om te bezorgen.

Een groot compliment aan jullie want jullie waren van al die restaurants de beste. Waarom? Het gaat bij jullie niet alleen om het leveren van ‘eten’ aan huis. Nee, jullie brachten ook sfeer mee in ons huis. Alle gerechten waren exclusief en prachtig opgemaakt. We hoefden bijna niets te doen. Een enkele gerecht behoefde wat aandacht bij ons in de keuken: even opwarmen en dan in meegebrachte schalen en borden opmaken.

Jullie dekten zelfs de tafel bij ons met jullie eigen bestek, meegebrachte servetten en decoratie. Ook was er altijd een gepersonaliseerde menukaart. Alles tot in de puntjes verzorgd en met veel liefde en aandacht bezorgd en de volgende dag ook weer de box en de materialen opgehaald met een lach op jullie gezicht. Jullie straalden ook dankbaarheid uit voor de gekregen opdracht.

Nogmaals: jullie brachten sfeer bij ons in huis.

Heel erg bedankt. Voor ons is AmuseU het beste restaurant van Eindhoven. We zijn benieuwd wat het menu van januari wordt.

Familie van der Leegte (Leontien, Monique-Suzanne, Poppy-James, Ella-Maria, Jean en Ruud)

Jan & Hélène
2 jaar geleden

Op 1e Kerstdag wederom enorm genoten van een voortreffelijk 5-gangen diner. Het hoofdgerecht ‘Ballotine van Label-Rouge parelhoen’ kwam uit eigen keuken van AmuseU en stak ver uit boven de ‘kookkunsten‘ van bijv. Hanos.
Alles is tot in de puntjes verzorgd door de 2 Food & Mood Makers Peter & Leslie... van ‘bits en bites‘ vooraf tot en met een 3-ledig dessert, waarbij de crème brulee brander niet ontbreekt.
Dit alles aan huis bezorgd (en later weer opgehaald) door 2 lieftallige ‘kerstmannen’ die zelfs de afwas voor hun rekening nemen. 🎩CHAPEAU Heren👏👍🙏

Danielle Verheijen
2 jaar geleden

We hebben 1e kerstdag enorm genoten van jullie heerlijke 5-gangen diner. Alles tot in de puntjes verzorgd, alles klopt! Voor herhaling vatbaar en voor anderen een aanrader!