Home » Gastenboek
Rating: 4.8275862068966 sterren
29 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Martin en Wendela
2 maanden geleden

We hebben genoten van het heerlijke diner op onze trouwdag! Dank jullie wel! Het was tot in de puntjes verzorgd en zag er smaakvol en feestelijk uit. Voor herhaling vatbaar! Topklasse!

margreet.verkuijlen@telfort.nl
3 maanden geleden

Er is bij ons 'n vork achtergebleven

Ditta van Eijken
5 maanden geleden

Gisteren een diner gegeten van Peter en Leslie. Het was de eerste keer, maar zeker voor herhaling vatbaar. Jamner dat we dat niet eerder hebben gedaan.

Anneke Oerlemans
6 maanden geleden

Lieve Peter en Leslie,
Steeds weer verzorgen jullie een heerlijk avond tafelen met verrassende menu’s! Afgelopen zondag was ook weer erg lekker!
Groet,
Anneke

Karin van den Heuvel
6 maanden geleden

Eerste Paasdag. Van zus Tosca en partner Henk een heerlijk smakelijk, verrukkelijk paas diner aangeboden gekregen. Wederom tot in de perfectie door jullie voorbereid en verzorgd. Wat is het genieten van alle smaken, kleuren, het mooie servies, de prachtige menukaart met gedicht. Heel veel dank en graag tot een volgende keer 🍽

Suzanne van IJzerloo
7 maanden geleden

Beste Peter en Leslie,

Heel hartelijk bedankt voor het heerlijke diner wat jullie voor ons gemaakt hebben. Wij hebben genoten, allemaal.
Alles was heerlijk en keurig verzorgd. De eendenborst was subliem..
Ook wij gaan flinke reclame voor jullie maken en hopen zeker nog een keer terug te komen.

Met vriendelijke groet,

Suzanne van IJzerloo

Abigail & Cavanaugh
7 maanden geleden

Dear guys,

This was not an ordinary delivery. This is 'MAKING PEOPLE HAPPY'.
You came to us, set the table, served a cocktail and showed delicious dishes.
This is not different, this is unique.
Thanks a million!
Abigail & Cavanaugh

Henk en Tosca
8 maanden geleden

Beste Peter en Leslie
Op zondag 17/01/2021 genoten wij van een heerlijk diner aan huis in Geldrop door jullie klaargemaakt en bezorgd.
Hoofdkenmerk: de ene smaakexplosie na de andere, ofwel heerlijk en prachtig vuurwerk.
Welgekozen en smaakvol in elk detail: gerechten, servies, bestek, glazen, uitleg, brochure, tenues, accuratesse en een originele firmanaam met een dubbele betekenis.
We hebben er heerlijk van genoten en het smaakt zeker naar vaker.
Tosca van den Heuvel en Henk Dopper

Karin van den Heuvel
8 maanden geleden

We hebben enorm genoten.
Alles perfect geregeld. Goed verzorgd, goede uitleg, mooi servies en bestek. Wat een heerlijke gerechten. Zoveel mooie smaken en zo makkelijk te serveren en te bereiden.
Klasse. Heel erg bedankt en graag tot ziens.

Marc en jet
8 maanden geleden

Beste Peter en Leslie!
We hebben super genoten van het door jullie bereide heerlijke diner! Alles tot in de puntjes geregeld! Echt top! Zelfs de gepersonaliseerde menukaart, heel leuk gedaan! Zeker voor herhaling vatbaar! Een aanrader! Dank jullie wel voor de heerlijke gezellige diner avond thuis! Tot volgende keer!

Karin & Bart
9 maanden geleden

We hebben wederom genoten van een heerlijk kerstdiner en de bijzondere presentatie ervan. Echt geweldig in vergelijking met de “afhaalmenu’s” van de diverse gerenommeerde restaurants momenteel. We zijn helemaal ontzorgd en hebben heerlijk gegeten !

Janny Vrijhof
9 maanden geleden

Het was dubbel feest om met 2de Kerstdag te mogen genieten van jullie perfecte diner. Het smaakte heerlijk en was uitstekend verzorgd. Dank jullie wel.

Monique Van Dorst
9 maanden geleden

We hebben met kerst genoten van jullie kerstmenu.
Het was erg goed verzorgd met heerlijke gerechten .
Ook heel fijn dat we niet hoefde af te wassen.
Heel erg bedankt!!

Hannie en Theo
9 maanden geleden

Beste Peter en Leslie,
Wat hebben we genoten van het uitstekende Kerstdiner.
Tot in de puntjes verzorgd en zelfs naar Schijndel gebracht.
Absoluut voor herhaling vatbaar.
Ga zo door en wij wensen jullie veel klandizie in 2021.

Ruud, Stiny en Mientje
9 maanden geleden

Leslie en Peter, wij hebben opnieuw erg genoten van jullie diner. Heerlijke gerechten met voortreffelijk uitgekiende smaken. Alles tot in de puntjes verzorgd, inclusief de door jullie gedekte tafel met emolumenten en een persoonlijke menukaart. Zonder meer hulde en dank, we melden ons opnieuw in het nieuwe jaar en we zullen jullie aanprijzen in onze kringen.
Onze dank en alvast de beste wensen voor 2021.
Ruud, Stiny, Mientje

Familie van der Leegte
9 maanden geleden

Beste Leslie en Peter,

Wat hebben wij enorm genoten van jullie diners, aan huis bezorgd, in november en december. Sinds de uitbraak van corona in februari hebben wij bij diverse restaurant diners besteld. Zo ontdekten wij Zarzo, de Treeswijkhoeve, Rosario en de Karpendonkse Hoeve als restaurants waar je nu ook kon afhalen. Een enkele restaurant had ook de service om te bezorgen.

Een groot compliment aan jullie want jullie waren van al die restaurants de beste. Waarom? Het gaat bij jullie niet alleen om het leveren van ‘eten’ aan huis. Nee, jullie brachten ook sfeer mee in ons huis. Alle gerechten waren exclusief en prachtig opgemaakt. We hoefden bijna niets te doen. Een enkele gerecht behoefde wat aandacht bij ons in de keuken: even opwarmen en dan in meegebrachte schalen en borden opmaken.

Jullie dekten zelfs de tafel bij ons met jullie eigen bestek, meegebrachte servetten en decoratie. Ook was er altijd een gepersonaliseerde menukaart. Alles tot in de puntjes verzorgd en met veel liefde en aandacht bezorgd en de volgende dag ook weer de box en de materialen opgehaald met een lach op jullie gezicht. Jullie straalden ook dankbaarheid uit voor de gekregen opdracht.

Nogmaals: jullie brachten sfeer bij ons in huis.

Heel erg bedankt. Voor ons is AmuseU het beste restaurant van Eindhoven. We zijn benieuwd wat het menu van januari wordt.

Familie van der Leegte (Leontien, Monique-Suzanne, Poppy-James, Ella-Maria, Jean en Ruud)

Jan & Hélène
9 maanden geleden

Op 1e Kerstdag wederom enorm genoten van een voortreffelijk 5-gangen diner. Het hoofdgerecht ‘Ballotine van Label-Rouge parelhoen’ kwam uit eigen keuken van AmuseU en stak ver uit boven de ‘kookkunsten‘ van bijv. Hanos.
Alles is tot in de puntjes verzorgd door de 2 Food & Mood Makers Peter & Leslie... van ‘bits en bites‘ vooraf tot en met een 3-ledig dessert, waarbij de crème brulee brander niet ontbreekt.
Dit alles aan huis bezorgd (en later weer opgehaald) door 2 lieftallige ‘kerstmannen’ die zelfs de afwas voor hun rekening nemen. 🎩CHAPEAU Heren👏👍🙏

Danielle Verheijen
9 maanden geleden

We hebben 1e kerstdag enorm genoten van jullie heerlijke 5-gangen diner. Alles tot in de puntjes verzorgd, alles klopt! Voor herhaling vatbaar en voor anderen een aanrader!

Danielle Verheijen
9 maanden geleden

We hebben 1e kerstdag enorm genoten van jullie heerlijke gerechten. Alles is tot in de puntjes verzorgd, aan alles is gedacht. Zeker voor herhaling vatbaar, een aanrader voor anderen!

Marja Hendriks
9 maanden geleden

Vorig jaar en dit jaar het Kerstmenu laten verzorgen door Peter en Leslie. Vorig jaar voor 6 en nu voor 5 personen. Beide keren waren top! Heerlijke gerechten en alles tot in de puntjes verzorgd. Vorig jaar hadden zij het diner in onze keuken verzorgd en dit jaar heel coronaproef de gerechten bezorgd. Duidelijke omschrijving hoe alles klaar te maken. We hebben genoten ! Dank heren ! En tot de volgende keer!

Theo van Horck
9 maanden geleden

Ook nu weer geweldig! Een buitengewoon kerstdiner, heerlijke gerechten en perfecte voorbereiding. Eenvoudig zelf op te dienen. Klasse!

Luuk en Els Niessen
9 maanden geleden

Wij hebben vanavond met z'n drieën genoten van het Kerstdiner van jullie. Wat was dat weer top verzorgd! Elk detail is met zorg en liefde in elkaar gezet. Het was een super goed begin van een bijzondere Kerst.
Liefs en groeten,
Luuk en Els

Filip appeldoorn
een jaar geleden

Waanzinnig goed verzorgd Thais diner ter gelegenheid van de gelegenheid van de verjaardag van mijn partner.
We wisten dat ze konden komen, maar dit was boven verwachting!
Bedankt mannen!!!

Fleur Adriaansz
een jaar geleden

Mijn vader's verjaardag viel in de periode van intelligent lockdown. Hoe konden we het toch een beetje vieren? Mijn broer, ik en mijn beste vriendin kwamen op het idee van een diner aan huis met inachtneming van anderhalve meter. AmuseU heeft het zo goed verzorgd dat van "een beetje vieren" geen sprake meer was: mijn vader voelde zich écht jarig en in het zonnetje gezet. Ondanks dat de restaurants intussen hun deuren weer kunnen openen, was het zo'n succes, dat mijn ouders ons uitgenodigd hebben voor nog een diner aan huis... verzorgd door AmuseU. Dat was gisteren en het was weer verrukkelijk!

Michiel Hazeleger
2 jaar geleden

Beste Peter, Leslie & Kirsten,

Hartelijk dank voor jullie uitstekend verzorgde Walking Dinner ter ere van mijn 50ste verjaardag!

Het ontbrak werkelijk aan niets. Leuke en lekkere tafelstukken, prachtige gerechtjes en een geweldige service!

Ik wens jullie heel veel plezier en succes met deze uit de hand gelopen "hobby".

Wat mij betreft een dikke tien!

Michiel