Home » test menu webshop

Voor de maand maart hebben wij weer een bijzonder menu samengesteld. De kosten bedragen € 46,50 per persoon (dit is inclusief borrel- en tafelgarnituur, bezorgkosten, reinigingskosten, porselein, bestek, servetten en een gepersonaliseerd menukaartje). Bestellen kan vanaf 2 personen. In verband met de voorbereiding verzoeken wij u vriendelijk 1 week van tevoren uw bestelling door te geven.

U hoeft bijna niets te doen. Alleen de soep en het hoofdgerecht opwarmen. Al het andere hebben wij allemaal voor u tot in de puntjes voorbereid op mooie borden en schaaltjes.

Heeft u speciale wensen, heeft u liever geen vis, gaat uw voorkeur uit naar een ander hoofdgerecht of wenst u een gang minder of misschien zelfs meer, laat het ons weten. Wij passen het menu graag voor u aan.

MENU MAART

 

Tafel-/borrelgarnituur: knapperig gebakken mini broodjes, gerookte olijfolie, roomboter, pepermolentje, grof zeezout, grissini en 3 dipsausjes.
 
 
FABULOUS NICOISE
Salade met beekforel, paling, venusschelpjes en een sausje van Amsterdamse uitjes, rode ui en zoete augurk
***
ASSIETTE PERIGOURDINE
Gerookte plakjes eendenborst met eendenmousse en confijt van appel, peer en kaneel
***
CREAMY CHERVIL
Romig soepje van kervel en dragon
***
CASA PROSCIUTTO
Op onze eigen Green Egg bereide ambachtelijke beenham (Clean Label) met een iets zoete saus van mosterd en manukahoning, ovengroenten en aardappelgratin
***
SWEET MEMORIES
Ring van panna cotta, vanille en yoghurt met basilicumparels, mousse van bosaardbeitjes, passievruchtbolletjes en gel van frambozen en hibiscusthee
  
€ 46,50 p.p. all-in

U hoeft bijna niets te doen. Wij arriveren met de gerechten en dekken uw tafel met ons bestek en onze servetten. Ook zorgen wij voor porselein, een menukaartje en een handleiding waarin beschreven wordt hoe u de warme gerechten eenvoudig afmaakt. Na elke gang plaatst u het porselein terug in de koelbox. U hoeft dus niets af te wassen. Dat doen wij de volgende dag nadat wij de koelbox weer hebben opgehaald.­­­­­


Er zijn een aantal regels die wij in acht nemen voor uw en onze veiligheid:

1. Bij ontvangst en afscheid nemen kunnen wij helaas geen handen schudden.

2. De thermobox is zwaar en brengen wij bij u tot in de keuken. Wij verzoeken u vriendelijk anderhalve meter afstand in acht te blijven nemen.

3. De thermobox wordt van binnen en buiten, inclusief de lades, kort voor het bezorgen door ons gedesinfecteerd.

4. Wij dragen mondkapjes en voordat wij bij u binnenkomen hebben wij onze handen gedesinfecteerd en daarna handschoenen aangetrokken.

5. Op de dag dat wij de box komen ophalen kunt de het bedrag van de nota contant of per pin voldoen. 


test menu

€ 46,50

test menu

€ 46,50

test omschrijving

Vul onderstaand formulier in om een bestelling te plaatsen

* Tot 7 maart zijn wij vol gereserveerd. Bestellen is weer mogelijk vanaf 8 maart.

*Uw bestelling dient 1 week van tevoren bij ons bekend te zijn.