Home » Special

Voor de maand april hebben wij weer een bijzonder menu samengesteld. De kosten bedragen € 46,50 per persoon (dit is inclusief borrel- en tafelgarnituur, bezorgkosten, reinigingskosten, porselein, bestek, servetten en een gepersonaliseerd menukaartje). Bestellen kan vanaf 2 personen. In verband met de voorbereiding verzoeken wij u vriendelijk 1 week van tevoren uw bestelling door te geven.

U hoeft bijna niets te doen. Alleen de soep en het hoofdgerecht opwarmen. Al het andere hebben wij allemaal voor u tot in de puntjes voorbereid op mooie borden en schaaltjes.

Heeft u speciale wensen, heeft u liever geen vis, gaat uw voorkeur uit naar een ander hoofdgerecht of wenst u een gang minder of misschien zelfs meer, laat het ons weten. Wij passen het menu graag voor u aan.

MENU APRIL

Borrel- en tafelgarnituur: knapperig gebakken mini broodjes, gerookte olijfolie, roomboter, pepermolentje, grof zeezout, luxe notenmix, grissini en 3 dipsausjes. 

 

GOLDEN MOUSSE

Luchtige mousse van asperges met Hollandse garnalen, kruimeltjes tonijn en mimosa van ei

 

MELI MELO

Charentais meloen met plakjes parmaham, walnoten, granaatappelpitjes en een dressing van olijfolie gran cru en platino aceto balsamico

 

RED DREAM

Soepje van geroosterde rode puntpaprika’s met confetti van paprika, cannellini bonen, rode ui en prei

 

CREPINETTE MAISON

Rollade van gildehoen, pesto en pistachenoten met een sausje van witte wijn en Pernod, aardappeltaartje en een salade van haricots verts, gebakken spekjes en veldsla

 

ORANGE DELIGHT

Sinaasappeltaartje met aardbeien, cremeux van passievruchten, coulis van frambozen en een krakeling van amandel

 

€ 46,50 p.p. all-inU hoeft bijna niets te doen. Wij arriveren met de gerechten en dekken uw tafel met ons bestek en onze servetten. Ook zorgen wij voor porselein, een menukaartje en een handleiding waarin beschreven wordt hoe u de warme gerechten eenvoudig afmaakt. Na elke gang plaatst u het porselein terug in de koelbox. U hoeft dus niets af te wassen. Dat doen wij de volgende dag nadat wij de koelbox weer hebben opgehaald.­­­­­


Er zijn een aantal regels die wij in acht nemen voor uw en onze veiligheid:

1. Bij ontvangst en afscheid nemen kunnen wij helaas geen handen schudden.

2. De thermobox is zwaar en brengen wij bij u tot in de keuken. Wij verzoeken u vriendelijk anderhalve meter afstand in acht te blijven nemen.

3. De thermobox wordt van binnen en buiten, inclusief de lades, kort voor het bezorgen door ons gedesinfecteerd.

4. Wij dragen mondkapjes en voordat wij bij u binnenkomen hebben wij onze handen gedesinfecteerd en daarna handschoenen aangetrokken.

5. Op de dag dat wij de box komen ophalen kunt de het bedrag van de nota contant of per pin voldoen. 


Vul onderstaand formulier in om een bestelling te plaatsen

*Uw bestelling dient 1 week van tevoren bij ons bekend te zijn.