Home » Special

HET MENU

Voor de maanden januari en februari hebben wij weer een bijzonder menu samengesteld. De kosten bedragen € 46,50 per persoon (dit is inclusief borrel- en tafelgarnituur, bezorgkosten, reinigingskosten, porselein, bestek, servetten en een gepersonaliseerd menukaartje). Bestellen kan vanaf 2 personen. In verband met de voorbereiding verzoeken wij u vriendelijk 1 week van tevoren uw bestelling door te geven.

U hoeft bijna niets te doen. Alleen de soep en het hoofdgerecht opwarmen. Al het andere hebben wij allemaal voor u tot in de puntjes voorbereid op mooie borden en schaaltjes.

Heeft u speciale wensen, heeft u liever geen vis, gaat uw voorkeur uit naar een ander hoofdgerecht of wenst u een gang minder of misschien zelfs meer, laat het ons weten. Wij passen het menu graag voor u aan.

HELLO 2021

 

Tafel-/borrelgarnituur: knapperig gebakken mini broodjes, olijfolie, roomboter, pepermolentje, grof zeezout, luxe notenmix, koningsolijven, salame al tartufo, jambon de bellota pata negra (36 maanden gerijpt) en puntjes bellavitano espresso kaas van de familie Sartori uit Plymouth.

 

 

Het menu bestaat uit 5 gerechten. Het voorgerecht mag u kiezen:

 

CALAMARO EXTRAORDINARY

Carpaccio van inktvis met limoensaus, rode paprikapareltjes, pikante nootjes en waterkers

of

CIPRIANI GREMOLATA

Carpaccio van ossenhaas met honing-mosterdsaus en een strooisel van peterselie, knoflook, gehakte pistachenoten, citroenrasp en peterselie

 

TATAKI UMAMI

Warm gerookte zalm met miso, yuzusap, sugarsnaps, noedels en een sausje van sesam-sojasaus

 

GREEN CONNECTION

Romige soep van courgette, komkommer, broccoli en basilicum

 

BITOQUE PORTUGUESA

Kalfssucade zacht gegaard, licht gepekeld en op smaak gebracht met gefermenteerde zwarte peper, geserveerd met portsaus, gegratineerde aardappelschijfjes en tomatensalade met kappertjes en balsamico

 

CROUSTILLANT SIROP

Krokant stroopwafelijs met frambozen, siroop van witte port en een krakeling van amandel

 

€ 46,50 p.p. all-in

 

U hoeft bijna niets te doen. Wij arriveren met de gerechten en dekken uw tafel met ons bestek en onze servetten. Ook zorgen wij voor porselein, een menukaartje en een handleiding waarin beschreven wordt hoe u de warme gerechten eenvoudig afmaakt. Na elke gang plaatst u het porselein terug in de koelbox. U hoeft dus niets af te wassen. Dat doen wij de volgende dag nadat wij de koelbox weer hebben opgehaald.

 


Er zijn een aantal regels die wij in acht nemen voor uw en onze veiligheid:

1. Bij ontvangst en afscheid nemen kunnen wij helaas geen handen schudden.

2. De thermobox is zwaar en brengen wij bij u tot in de keuken. Wij verzoeken u vriendelijk anderhalve meter afstand in acht te blijven nemen.

3. De thermobox wordt van binnen en buiten, inclusief de lades, kort voor het bezorgen door ons gedesinfecteerd.

4. Wij dragen mondkapjes en voordat wij bij u binnenkomen hebben wij onze handen gedesinfecteerd en daarna handschoenen aangetrokken.

5. Op de dag dat wij de box komen ophalen kunt de het bedrag van de nota contant of per pin voldoen. 


Vul onderstaand formulier in om een bestelling te plaatsen

*Uw bestelling dient 1 week van tevoren bij ons bekend te zijn.

* wij zijn gesloten van maandag 15 t/m zondag 21 februari.