Home » Special

HET MENU

Voor de maanden oktober en november hebben wij weer een bijzonder menu samengesteld. De kosten bedragen € 45,00 per persoon (dit is inclusief borrel- en tafelgarnituur, bezorgkosten, reinigingskosten, porselein, bestek, servetten en een gepersonaliseerd menukaartje). Bestellen kan vanaf 2 personen. In verband met de voorbereiding verzoeken wij u vriendelijk 1 week van tevoren uw bestelling door te geven.

U hoeft bijna niets te doen. Alleen het hoofdgerecht opwarmen. Al het andere hebben wij allemaal voor u tot in de puntjes voorbereid op mooie borden en schaaltjes.

Heeft u speciale wensen, heeft u liever geen vis, gaat uw voorkeur uit naar een ander hoofdgerecht of wenst u een gang minder of misschien zelfs meer, laat het ons weten. Wij passen het menu graag voor u aan.

HELLO AUTUMN

 

VITELLO BOTURRA

In plakjes gesneden gebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise, zwarte olijven en parels aceto balsamico di Modena

 

PARISIENNE JAPONAISE

Tartaar van op beukenhout gerookt zalmhaasje met shirataki noedels, sushi rolletje en een dressing van rijstazijn, chili-jam, limoen en munt

 

AUTUMN MEMORY

Gerookte hertenham met rucola, gebakken appelpartjes, geschaafde Reypenaer VSOP, rondjes eendenmousse en konfijt van frambozen en lychees

 

VERY ORIGINAL

Hazenpeper, volgens origineel recept van Leslie's moeder, geserveerd met witlof-sinaasappelsalade en een taartje van aardappel, pastinaak en aardpeer uit de oven.

 

SAY CHEESE

Cheesecake in een glaasje met gekarameliseerde verse ananas, goudbessen en lemon curd.

 
€ 45,00 p.p.


Het menu is inclusief borrel- en tafelgarnituur (mini broodjes, grissini, roomboter, olijfolie, pestomayonaise, mascarpone chili dip, roomkaas rode biet, gestampte peperkorrels en zeezout).


Er zijn een aantal regels die wij in acht nemen voor uw en onze veiligheid:

1. Bij ontvangst en afscheid nemen kunnen wij helaas geen handen schudden.

2. De thermobox is zwaar en brengen wij bij u tot in de keuken. Wij verzoeken u vriendelijk anderhalve meter afstand in acht te blijven nemen.

3. De thermobox wordt van binnen en buiten, inclusief de lades, kort voor het bezorgen door ons gedesinfecteerd.

4. Wij dragen mondkapjes en voordat wij bij u binnenkomen hebben wij onze handen gedesinfecteerd en daarna handschoenen aangetrokken.

5. Het bedrag van de nota kunt u niet pinnen en niet contant betalen. De volgende dag komen wij de thermobox ophalen en overhandigen wij u de factuur welke u per bank kunt overmaken.


Vul onderstaand formulier in om een bestelling te plaatsen

*Uw bestelling dient 1 week van tevoren bij ons bekend te zijn.