Serve Yourself
Wij maken de amuses of kleine gerechten in onze keuken. Vervolgens plaatsen wij ze op kleine borden of in mooie glazen. In een koelbox worden ze bij u thuis afgeleverd met servetten en bestek. Na een korte uitleg over de volgorde en de manier van serveren, keren wij weer huiswaarts.
Nadat u thuis uw gasten heeft ontvangen, gaat u zelf de amuses of de kleine gerechten serveren. De volgende dag komen wij de koelbox met de borden of glazen weer ophalen. U hoeft natuurlijk niets af te wassen. Dat doen wij.

Hier volgt een voorbeeld van zo’n verzorging:
De samenstelling van het menu wordt uiteraard naar uw wensen aangepast.
Olive Press
Pittige olijf in een jasje van zachte geitenkaas met sinaasappel en pistachenootjes
Sea and peas
Gerookte makreel met een mousse van doperwten
Dragon Beef
Steak tartaar met dragon mayonaise
Salmon Surprise
Bonbon van gerookte zalm met citroen-bieslookricotta
Mango Duck
Flinterdun gesneden hammetje van boerderijkip met mango
Panna Cotta
Chocolademousse met frambozen en coulis van bosvruchten
In het voorbeeld zijn alleen kleine koude gerechten opgenomen. U kunt echter, zonder veel handelingen in uw keuken, een koud gerecht vervangen door een warm gerecht. Bijvoorbeeld:
Beef Stew
Ragout van rundvlees met zilveruitjes, krieltjes en sperziebonen
Winter Pepper
Hazenpeper met aardappelpuree, witlof en spruitjes
Delicious Salmon
Zalm met romige kreeftensaus, broccoli en tagliatelle
Thai Chicken
Kipfilet in rode currysaus met verse ananas, limoenblad, sugar snaps en pandan rijst

Wij kunnen een Serve Yourself arrangement al verzorgen vanaf € 39,50 per persoon.
Wilt u het geheel compleet maken met bijpassende wijnen, dan kunnen wij dit uiteraard verzorgen.