Home » Privé Cruise

Privé Cruise

Nieuw bij AmuseU

AmuseU ontzorgt u niet alleen bij u thuis of in ons sfeervolle huiskamerrestaurant.

Wij breiden uit met Privé Cruises.

 

Wij bieden all inclusive Privé Cruises voor een gezelschap van 4 tot 6 personen. Bij ons is all inclusive ook echt all inclusive, dus inclusief reserveringskosten, annuleringsverzekering, overige verzekering, alle dranken, ontbijt, lunch en diner aan boord. Ter afsluiting wordt u op de laatste middag uitgenodigd voor een Captains Lunch.

Sfeerimpressie

Op de dag van vertrek reist u vroeg in de ochtend naar de haven in Friesland. Bij het inschepen word u verwelkomt met een sprankelend glas champagne en een geurende amuse. Op de achtergrond hoort u zachte muziek. U gaat zich opfrissen in uw hut waar uw bagage voor u klaar staat en waar u zich meteen thuis voelt door de frisse geur van verse bloemen en gesteven linnen.

Na de afvaart geniet u op het bovendek van een vers bereide lunch met een glas wijn.

Tijdens de vaartocht kijkt u uw ogen uit. U spot prachtige vogels langs de waterkant en ervaart de wereld van een geheel andere kant.

Wat leuk, u wordt uitgenodigd om een stukje te varen, best spannend om zo’n groot schip te besturen. Bij aankomst in Joure brengt u een bezoek aan het karakteristieke Douwe Egberts museum. U wandelt nog even door de prachtige winkelstraat, waar u een klein souvenir koopt en een bezoek brengt aan de beste kaasmaker in Friesland.

Terug aan boord gaat u zich opfrissen in uw schoongemaakte hut met schoon en strak linnen. U neemt een glaasje wijn op het bovendek en geniet met uw gezelschap van de sfeer.

‘s Avonds wordt u in de salon getrakteerd op een 3 gangen diner met verse vis van de visboer uit het dorp. Na het diner geniet u van een verse kop koffie met uw favoriete digestief. Op het bovendek brengt u gezellig tijd door met uw gezelschap.

U bent moe door de frisse buitenlucht en de vele indrukken vandaag en gaat naar bed.

Het deinen van het water schommelt u langzaam in slaap.

 

De volgende ochtend ontwaakt u langzaam uit uw slaap. Na een frisse douche aan boord neemt u plaats in de salon, waar u geniet van vers gebakken broodjes met Friese kaas en een kop koffie. Liever boeren yoghurt met verse bessen en granola of een glas versgeperst sinaasappelsap? Bij uw laatste slok koffie leest u nog even de krant.

 

En zo volgen de dagen in een bijzondere ontspannen sfeer.

U voelt zich de koning te rijk…

 

De laatste ochtend geniet u nog van de heerlijke koffie en het ontbijt. We varen rustig  terug naar de thuishaven, waar u wordt uitgenodigd voor de Captains Lunch in een restaurant in het dorp.

U krijgt nog een klein afscheidscadeautje en uw bagage wordt naar uw auto gebracht. U rijdt vredig en voldaan terug naar huis. Dit was een wel heel speciale vakantie waar u met veel voldoening op terug kijkt.

 

Dit is pas echt vakantie!