Home » Paasmenu 2021

Reserveren voor het paasmenu is tot onze spijt niet meer mogelijk. AmuseU is volgeboekt op 2, 3, 4 en 5 april.

 

Voor Pasen hebben wij weer een bijzonder menu samengesteld. De kosten bedragen € 46,50 per persoon (dit is inclusief borrel- en tafelgarnituur, bezorgkosten, reinigingskosten, porselein, bestek, servetten en een gepersonaliseerd menukaartje). Bestellen kan vanaf 2 personen. In verband met de voorbereiding verzoeken wij u vriendelijk 1 week van tevoren uw bestelling door te geven.

U hoeft bijna niets te doen. Alleen de soep en het hoofdgerecht opwarmen. Al het andere hebben wij allemaal voor u tot in de puntjes voorbereid op mooie borden en schaaltjes.

Heeft u speciale wensen, heeft u liever geen vis, gaat uw voorkeur uit naar een ander hoofdgerecht of wenst u een gang minder of misschien zelfs meer, laat het ons weten. Wij passen het menu graag voor u aan.

PAASMENU

Borrel- en tafelgarnituur: knapperig gebakken mini broodjes, gerookte olijfolie, roomboter, pepermolentje, grof zeezout, luxe notenmix, grissini en 3 dipsausjes. Dit borrel- en tafelgarnituur is, speciaal voor Pasen, inclusief een bijzondere amuse: Extraordinary Egg. Wat dat is, blijft een verrassing. Ook krijgt u van AmuseU chocolade paaseitjes cadeau. Lekker bij de koffie of thee na het diner.

 

GOLDEN MOUSSE

Luchtige mousse van asperges met Hollandse garnalen, kruimeltjes tonijn en mimosa van ei

 

MELI MELO

Charentais meloen met plakjes parmaham, walnoten, granaatappelpitjes en een dressing van olijfolie gran cru en platino aceto balsamico

 

RED DREAM

Soepje van geroosterde rode puntpaprika’s met confetti van paprika, cannellini bonen, rode ui en prei

 

CREPINETTE MAISON

Rollade van gildehoen, pesto en pistachenoten met een sausje van witte wijn en Pernod, aardappeltaartje en een salade van haricots verts, gebakken spekjes en veldsla

 

ORANGE DELIGHT

Sinaasappeltaartje met aardbeien, cremeux van passievruchten, coulis van frambozen en een krakeling van amandel

 

€ 46,50 p.p. all-in

 

Kidsproof paasmenu, ook daar kan AmuseU voor zorgen. Voor kinderen t/m 12 jaar is er een paasmenu voor € 18,50 (kopje soep, hoofdgerecht en nagerecht). De samenstelling komt tot stand in overleg met pappa en mamma want die weten wat jij lekker vindt.


Er zijn een aantal regels die wij in acht nemen voor uw en onze veiligheid:

1. Bij ontvangst en afscheid nemen kunnen wij helaas geen handen schudden.

2. De thermobox is zwaar en brengen wij bij u tot in de keuken. Wij verzoeken u vriendelijk anderhalve meter afstand in acht te blijven nemen.

3. De thermobox wordt van binnen en buiten, inclusief de lades, kort voor het bezorgen door ons gedesinfecteerd.

4. Wij dragen mondkapjes en voordat wij bij u binnenkomen hebben wij onze handen gedesinfecteerd en daarna handschoenen aangetrokken.

5. Op de dag dat wij de box komen ophalen kunt de het bedrag van de nota contant of per pin voldoen.