Home » OUD - Mogelijkheden

Mogelijkheden

Op deze pagina geven wij een impressie van onze mogelijkheden.

Wilt u graag een romantisch diner voor twee bij kaarslicht of juist een groot feest of evenement, geheel door ons georganiseerd en gefaciliteerd met een grote tent volledig ingericht en gedecoreerd in uw eigen tuin of op een andere locatie.

Het kan ons niet te gek! Heeft u iets  anders in gedachte? Maak uw wensen kenbaar en laat onze creatieve geest de vrije loop, dan zorgen wij voor een onvergetelijke herinnering.

Huiskamer Diner

U kunt reserveren voor een diner in onze woonkamer. Het aperitief serveren wij in onze glazen serre welke wij omgetoverd hebben in een wintertuin met een gezellige cocktailbar. Bij mooi en warm weer serveren wij het menu natuurlijk buiten in de tuin.


Walking Dinner

Een goede gelegenheid om op informele wijze met een gezelschap te kunnen genieten van heerlijke, exclusieve kleine gerechten. Bij uitstek geschikt voor een bijzondere gelegenheid in een gemoedelijke sfeer. Wij bereiden en maken de gerechten op ter plekken in uw keuken.


Serve Yourself

Wilt u uw gasten verrassen met vers bereide luxe kleine hapjes?

De amuses of kleine gerechtjes worden kant en klaar, gekoeld bij u afgeleverd. Het enige dat u hoeft te doen is het uitserveren van de hapjes. Later komen wij het porselein weer ophalen.


Seated Dinner

Ontspannen en culinair thuis genieten. Wij toveren uw huiskamer, tuin of ander deel van uw huis om in een exclusief restaurant.

Een thuis diner is geschikt voor zeer verschillende gelegenheden. Wat dacht u van een verjaardag, Kerstmis, Pasen of gewoon zomaar?


High Tea

Er is niets zo gezellig als thuis een middag bijpraten met familie of vrienden tijdens een High Tea. Onder het genot van een groot aanbod aan lekkernijen, kunt u optimaal genieten van uw gezelschap.


Luisterrijke receptie

Recepties en feesten van ontmoeting, gezelligheid en netwerken.

Wij versterken dit graag met een originele en verrassende uitvoering. Verras uw familie, vrienden, medewerkers of relaties met onze manier van cateren, waarin net even een stapje extra wordt gezet.


Casual Party

Het is telkens zeer eervol om op bijzonder dagen in iemands leven de gastvrijheid te mogen verzorgen. Het betreft hier verjaardagen, reünies, bruiloften of jubilea. Omdat onze gasten vaak nét wat extra zoeken, zijn onze partijen maatwerk en kan er zelfs voor een speciaal thema worden gekozen.


Wilt u graag kennis met ons maken en een voorstel volgens uw wensen ontvangen? Neem dan contact met ons op.