Home » Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief archief

Mei 2020

Verwen uzelf en anderen!

Wij gaan daarom onze formule van het leveren aan huis van een selfservice-menu continueren in juni, juli en augustus. Met veel passie ...

Special - haal AmuseU in huis!

De deuren van restaurants in heel Nederland zijn noodgedwongen gesloten. Toch hebben gasten behoefte om een keer culinair verwend te worden in deze lange tijd van thuisblijven. Wij hebben daarom in de afgelopen weken diverse keren een selfservice menu aan huis ...

Wij hebben iets te vieren!

Met deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de mogelijkheden welke wij bieden met de kerstdagen.

En... wij hebben iets te vieren!

juni 2019

Privé Cruises

AmuseU ontzorgt u niet alleen bij u thuis of in ons sfeervolle huiskamerrestaurant.

Wij breiden uit met Privé Cruises.

februari 2019

Een nieuw jaar vol creativiteit en uitdagingen

Wij kijken terug op een bijzonder jaar.

In deze nieuwsbrief informeren wij u graag over onze nieuwe formule en nog meer mogelijkheden.

december 2018

Merry Christmas

Wij wensen iedereen mooie feestdagen een sprankelend 2019.

mei 2018

Escape The Typical

In deze nieuwsbrief laten wij u kennismaken met twee nieuwe activiteiten: het Huiskamer Diner en de Kookworkshops. Daarnaast presenteren wij een aantal nieuwe menu's. Ook kunt u nu al reserveren voor een kerstdiner.

februari 2018

New! AmuseU by Peter & Leslie

In deze eerste nieuwsbrief stellen wij ons graag voor en vertellen wij u over onze bijzondere catering.