Home » Mogelijkheden » Casual Party

Casual Party 

Het is telkens weer zeer eervol om op bijzondere dagen in iemands leven de gastvrijheid te mogen verzorgen. Het gaat hierbij niet alleen om verjaardagen, maar ook om bijvoorbeeld familiereünies, bruiloften of jubilea. Er zijn veel redenen om iets te vieren. Omdat onze gasten vaak nét wat extra zoeken, zijn de meeste partijen maatwerk en kan er voor een speciaal thema worden gekozen. Casual party’s verzorgen wij vanaf 25 tot 50 gasten. De duur van een arrangement is 5 uur.

Wij geven u een leuke impressie van hoe een partij met een Thais buffet eruit kan zien.

Uw gasten worden ontvangen met een cocktail van mousserende wijn en lycheelikeur. Hierbij serveren wij een verrassingshapje verpakt in bananenblad.

 

Na het aperitief serveren wij de volgende dranken: plat en bruisend bronwater, Singha bier en vers geperste tropische vruchtensappen. We hebben gekozen voor de volgende kwaliteitswijnen uit Languedoc: Révélation Chardonnay 2016, Révélation Cabernet-Merlot 2016 en Fontanet Les Terrasses rosé 2017.

 

De samenstelling van het Thaise buffet met 9 gerechten ziet er als volgt uit (er is bewust gekozen voor 9 gerechten want in Thailand is 9 HET geluksgetal):


Laab Gai
Pittige salade met gehakte kip, chillies, limoensap en koriander

Yam Woon Sen
Gekruide salade van glasnoedels, garnaaltjes, gehakt en mangodressing
Yam Neua Yaang
Salade met pittig gegrilde biefreepjes met Thaise basilicum, munt en limoensap

 

Satay Gai
Malse kipsate's met Thaise pindasaus
Satay Goong
Gegrilde gamba's met zoetzure pikantesaus

 

Pla Phad King
Gebakken roodbaars met gember en verse ananas

Garee Gai Hen
Malse stukjes kipfilet in gele Thaise curry en citroengras

Gaeng Phed Neua
Biefreepjes in rode Thaise curry met kokosmelk en koriander

 

Pholomay
Vers tropisch fruit

 

De kosten voor de verzorging van dit thema bedragen € 75,00 p.p. Dit is inclusief aperitief en amuse, wijnen en overige dranken (onbeperkt) en het serveren van thee, espresso of cappuccino met snoeperijtjes aan het einde van de avond.

Werkuren van de keuken- en bedieningsbrigade, bestek, Thais servies, tafellinnen, tafeldecoratie in Thaise stijl en schoon en netjes achterlaten van uw huis zijn in de kosten inbegrepen. De prijs is exclusief eventuele huurkosten van meubilair.


Wilt u graag kennis met ons maken en een voorstel volgens uw wensen ontvangen? Neem dan contact met on