Home » Mogelijkheden

Mogelijkheden

Huiskamer Diner

Vanaf 1 juni kunt u reserveren voor een diner in onze woonkamer. Het aperitief serveren wij in onze glazen serre welke wij omgetoverd hebben in een wintertuin met een gezellige cocktailbar. Bij mooi en warm weer serveren wij het menu natuurlijk buiten in de tuin.


Kookworkshop

Durft u de uitdaging aan?

Vindt u het leuk om naast het gezellig tafelen met uw gasten, ook samen de gerechten te bereiden? Reserveer dan nu voor een kookworkshop met een uitdagend thema.


Luisterrijke receptie

Recepties en feesten van ontmoeting, gezelligheid en netwerken.

Wij versterken dit graag met een originele en verrassende uitvoering. Verras uw familie, vrienden, medewerkers of relaties met onze manier van cateren, waarin net even een stapje extra wordt gezet.


Walking Dinner

Een goede gelegenheid om op informele wijze met een gezelschap te kunnen genieten van heerlijke, exclusieve kleine gerechten. Bij uitstek geschikt voor een bijzondere gelegenheid in een gemoedelijke sfeer. Wij bereiden en maken de gerechten op ter plekken in uw keuken.


Seated Dinner

Ontspannen en culinair thuis genieten. Wij toveren uw huiskamer, tuin of ander deel van uw huis om in een exclusief restaurant.

Een thuis diner is geschikt voor zeer verschillende gelegenheden. Wat dacht u van een verjaardag, Kerstmis, Pasen of gewoon zomaar?


Casual Party

Het is telkens zeer eervol om op bijzonder dagen in iemands leven de gastvrijheid te mogen verzorgen. Het betreft hier verjaardagen, reünies, bruiloften of jubilea. Omdat onze gasten vaak nét wat extra zoeken, zijn onze partijen maatwerk en kan er zelfs voor een speciaal thema worden gekozen.


Wilt u graag kennis met ons maken en een voorstel volgens uw wensen ontvangen? Neem dan contact met ons op.