Home » Maandmenu mei

Voor de maand mei en juni hebben wij weer een bijzonder menu samengesteld. De kosten bedragen € 46,50 per persoon (dit is inclusief borrel- en tafelgarnituur, bezorgkosten, reinigingskosten, porselein, bestek, servetten en een gepersonaliseerd menukaartje). Bestellen kan vanaf 2 personen.

Het is erg druk bij AmuseU. Wij verzoeken u daarom vriendelijk ruim op tijd te willen reserveren.

U hoeft bijna niets te doen. Alleen de soep en het hoofdgerecht opwarmen. Al het andere hebben wij allemaal voor u tot in de puntjes voorbereid op mooie borden en schaaltjes.

Heeft u speciale wensen, heeft u liever geen vis, gaat uw voorkeur uit naar een ander hoofdgerecht of wenst u een gang minder of misschien zelfs meer, laat het ons weten. Wij passen het menu graag voor u aan.

MENU MEI & juni

Borrel- en tafelgarnituur: knapperig gebakken mini broodjes, gerookte olijfolie, roomboter, pepermolentje, grof zeezout, brokkelkaas met honingmosterd, koningsolijven met knoflook, rolletjes serranoham met basilicum en pesto, gerookte zalm met een dressing van gerookte sesamzaadjes.
  
FRUITY SHRIMPS
Hollandse garnalen met mango, ananas, Kaapse besjes, meloen en getomateerde mayonaise

***
ROSEMARY LAMB
Flinterdun gesneden lamsham, plakjes salamiworst met venkelzaadjes, groene lentesalade met asperges en een dressing van sinaasappel en rozemarijn
 ***
MINESTRA ASPARAGO
Romige aspergesoep met tuinkruiden

***
TOURNEDOS AU POIVRE
Biefstuk van de ossenhaas met pepersaus en een ovenschotel van nieuwe aardappeltjes, broccoli en bloemkool
 
***
CHERRY CHOCOLATE
Sorbet van kersen met een topping van roomijs en witte chocolade

 

€ 46,50 p.p. all-inU hoeft bijna niets te doen. Wij arriveren met de gerechten en dekken uw tafel met ons bestek en onze servetten. Ook zorgen wij voor porselein, een menukaartje en een handleiding waarin beschreven wordt hoe u de warme gerechten eenvoudig afmaakt. Na elke gang plaatst u het porselein terug in de koelbox. U hoeft dus niets af te wassen. Dat doen wij de volgende dag nadat wij de koelbox weer hebben opgehaald.­­­­­


Er zijn een aantal regels die wij in acht nemen voor uw en onze veiligheid:

1. Bij ontvangst en afscheid nemen kunnen wij helaas geen handen schudden.

2. De thermobox is zwaar en brengen wij bij u tot in de keuken. Wij verzoeken u vriendelijk anderhalve meter afstand in acht te blijven nemen.

3. De thermobox wordt van binnen en buiten, inclusief de lades, kort voor het bezorgen door ons gedesinfecteerd.

4. Wij dragen mondkapjes en voordat wij bij u binnenkomen hebben wij onze handen gedesinfecteerd en daarna handschoenen aangetrokken.

5. Op de dag dat wij de box komen ophalen kunt u het bedrag van de nota contant of per pin voldoen. 


Beschikbaarheid

zaterdag 19 juni zondag 20 juni VOL
zaterdag 26 juni VOL zondag 27 juni VOL

Vul onderstaand formulier in om een bestelling te plaatsen

*Uw bestelling dient 1 week van tevoren bij ons bekend te zijn.